Vi har en Verdensvinner


Kilago’s Caan Castiel ble Verdensvinner i Madrid, Spania i 2022. Gratulerer så mye til eier Joaquim Teles som gjorde dette mulig for oss. All ære til Joaquim som har tatt så godt vare på Caan. Han har gjort en fantastisk jobb og vi er så stolte. Caan ble best i rasen og Verdensvinner på World Dog Show i Madrid.

Vår Fedra Lux Opifex Immanis som var vår første import fra utlandet er hans mor. Hun kom fra nettopp Joaquim Teles i Portugal. Derfor er det ekstra kjekt at det er han som har sønnen hennes som har blitt en fantastisk ung herremann.

Kilago’s Caan Castiel is WorldWinner at World Dog Show Madrid, Spain 2022. Huge congratulations to his owner Joaquim Teles and thank you very much for making this possible for us. All honour to Joaquim who have done a fantastic job and taking such good care of him. We would never had a World Winner if it had not been for Joaquim. He have made dreams come thru and we are so incredible proud.

Our Fedra Lux Opifex Immanis who was our first import came from Joaquim and she is the mother of this handsome gentleman Caan. Therefore it is a special moment for us all.