NKK utstilling på Orre


NKK utstilling på Orre i august så hadde jeg med meg 3 hunder. Marrous ble stilt for første gang siden han ble champion, Ellie i unghundklassen og Davina i åpen klasse.

Marrous gikk dermed i championklasse for første gang og vant klassen sin. Ingen hanner fikk CK så det ble med excellent og flott kritikk for ham den dagen. Ellie gikk mot sin søster Lilly i åpen unghund klasse. Begge to fikk excellent med flott kritikk. Ellie fikk CK. Davina fikk excellent med fin kritikk og 2. plass i åpen klasse.

En liten videosnutt av Marrous i ringen på linken nedenfor:

img_4124

Ellie endte opp med 2 beste tispe og stor certet. Kjempefornøyd med dagen.

Hadde kjempegod hjelp i Linda Øverland som børstet hunder og sto klar med hunder etterhvert som jeg skulle i ringen. Hadde aldri klart meg uten så god hjelp. Det var gull verdt denne dagen. En kjempekoselig dag som vi avsluttet med en liten strandtur.