Valper ventes i mai


Vi venter valper i begynnelsen av mai. Dette blir første kullet til Kilago med eget oppdrett på begge sider. Foreldre er Kilago’s Bitzi Belda aka Mira og Kilago’s Damon Dartagnan aka Ludvig. Et meget spennende kull med en stamtavle med kun 0,78% innavl. Dette blir første kull til Mira og første gang Ludvig blir far til et kull.

Mira smiler mens hun venter

 

Den mørkeste valpen som ser mot kamera på bildet over her er far til kullet Ludvig.

Egen side til kullet vil komme. 

Bestillinger eller spørsmål kan sendes til  mail gina@kilago.no eller telefon 92445223      

 

Pregnacy confirmed. We are expecting puppies in the beginning of May. Kilago’s Bitzi Belda (Fedra Lux Opifex Immanis and Fjordvokteren’s Greatful Boy) aka Mira and Kilago’s Damon Dartagnan ( Marrous de Bigerionnes and Vi’skaly’s Diamond Dust). It is a litter we are very excited about. The first litter ever with two dogs from our own breeding. This is Mira’s first litter and also the first litter Ludvig will sire to. 

Inqueries or questions can be made to gina@kilago.no