Lava og Jonas


Dette minne kom opp på facebook kontoen min nå nettopp. Jonas skrev dette i carporten vår rett etter at vi hadde mista Lava. Hun var nesten 7 år når vi måtte ta henne pga kreft. Det var tøft men for oss alle sammen men tror nok det var ekstra tøft for Jonas. De to hadde et spesielt bånd mellom seg. Lava var alltid i nærheten av Jonas.

       

Lava de Joli Jaunter var vår andre pyreneerhund. Hun ble aldri utstillingschampion men var vår champion her hjemme. Hun og Jonas vokste opp sammen. Det var et herlig og kjærlig bånd mellom dem. Når Jonas fanget frosker og hadde dem i en bøtte så passet Lava på bøtta imens Jonas lette etter flere. Hun var alltid i nærheten av ham. En trengte ikke være redd for at hun skubbet han over ende for hun var alltid så forsiktig og rolig ved siden av Jonas. Hvis han ramlet så stod hun fint ved siden av og lot ham holde seg fast i henne imens han reiste seg opp igjen. 

Lava hadde vårt første kull på 13 valper. Et sjokk med så mange valper på første kull men Lava fiksa jobben og gjorde det lett for meg. Hun var en fantastisk hund på så mange måter. Hun vil alltid bli husket og har satt sine spor dypt inne i hjerterota hos oss alle sammen.

      

The memory of Lava  written on a beam in our garage by Jonas at the age of 7 just came up on my facebook account. She was almost 7 years old when we had to let her go because of cancer. It was tough for all of us but especially for Jonas. They had a special bond, 

Lava de Joli Jaunter was our second pyrenean. She never became a show champion but she was our champion at home in every way. Jonas and Lava grew up together.

She and Jonas had a loving caring bond between eachother. Lava always kept close to Jonas when he was out playing. When he was catching frogs and kept them in a bucket then Lava was laying next to the bucket. She made sure that none of the other dogs came near. She was always very careful and calm around Jonas. I did not have to worry that she would jump on him and knock him over. That never happened. 

She had the first litter at our kennel. A litter of 13 puppies. A shock for me who had never been a part of puppy litters before. I had the best experience ever and the best mom. Lava took great care of all the puppies