Flott utstillingshelg for Kilago igjen


Kilago’s Ellie Electra hadde sin første offisielle utstilling på lørdag 9. November. Arrangør var Fitjar og Stord hundeklubb, 3 pyreneerhunder påmeldt en to championer ogEllie. Dommer var Frode Jevne. Han likte utrolig godt Ellie og hun fikk CK, CERT, BIM og BIR junior.

Kilago’s Demelza ble stilt i Letohallen samme helg og begge dagene. På lørdag for dommer Arne Foss ble hun 3.beste tispe og BIR junior.

På søndag ble hun BIR og BIR junior. Gratulerer så mye til eier Heidi Kvitting og Demi som var litt pelsløs for helga. Det er kjempebra jobba.

Kilago’s Ellie Electra attended to her first official show this weekend. Saturday november 9th she was the only junior and competing against two champions, one male and one female. She was awarded CQ, CAC, Best junior and BOS. Very proud of this besutiful girl.

Kilago’s Demelza attended to another show in Norway this weekend and did great. She competed against 5 other great pyrenees. Saturday she was 3rd best bitch and BOB junior. Sunday she got both BOB junior and BOB. Congratulations to owner Heidi Kvitting who did a great job with Demi who was out of coat.