Junior champion fra Kilago


På utstilling i Luxemburg 1. september 2019, dommer Ruiz Rodriguez, 11 hunder presentert. Kilago’s Eòghan etter Marrous de Bigerionnes og Fedra Lux Opifex Immanis er blitt junior champion i Luxemburg.

Eòghan bor til daglig i Holland og blir 10 mnd nå den 14. september. Stor gratulasjon til eier Saskia Westerink og ikke minst til hans handler Wendy Nijenhuis  som gjør en kjempejobb med ham i ringen.

98e International Dog Show Luxembourg (L) September 1st 2019, Judge: Mr Ruiz Rodriguez Francisco (E), 12 dogs entered (11 present). Kilago’s Eòghan by Marrous de Bigerionnes and Fedra Lux Opifex Immanis became Best of youth breed and Junior champion of Luxembourg.

Eòghan lives in Holland and September the 14th he will be 10 months old, so he is still a very young boy. Big congrats to owner Saskia Westerink and to his handler Wendy Nijenhuis who does a fantastic job with him in the ring.