Første utstilling på jentene


Palmehelga så var Davina og Ellie på sin første utstilling. Begge to ble stilt som valp på lørdag men søndag ble Davina 9 måneder og måtte da stilles som junior.

Min datter Karina hjalp til og stilte Davina. Karina gjorde en kjempejobb med Davina i ringen. Davina fikk kjempeflott kritikk begge dager og klarte seg bra i ringen. Hun ble plassert som 2 beste valp på lørdag og fikk excellent på søndagen. Er ikke bare bare å komme midt i spøkelsesalderen på utstilling for første gang.

Ellie ble BIR valp på lørdag og andre beste valp på søndagen hvor hun tapte for sin kullsøster. Kjempefin kritikk til henne også begge dagene. Hun fikk også prøve seg i den store ringen på lørdagen men da var tålmodigheten litt slutt så det ble litt hopping og tøysing i ringen. En gladjente iallefall.

Er kjempefornøyd med at jentene mine fikk en god første opplevelse i ringen og har lagt et godt grunnlag for videre utstillingsdager.

A couple of weekends ago Davina and Ellie went to their first show. They where both in puppy class on Saturday. Sunday Davina had to be shown in juniorclass as she turned 9 months old that day.

My daughter Karina helped me and showed Davina both days. Karina did a great job with her in the ring. Davina got an excellent critique both days and managed well in the ring. She got 2nd best puppy on saturday and an excellent on Sunday.

Ellie was BOB puppy on Saturday and 2nd best puppy on Sunday, beaten by her littersister. Excellent critique for her to both days. She even got to try the big ring on Saturday, but then her patient was over. Could not just trot had to jump around a little bit. She is a happy girl for sure.

I am happy that my girls got a good first experience at shows. Makes the good foundation of plenty more to come.