Fantastiske nyheter fra Portugal


Kilago’s Caan Castiel ble best i rasen og 2. plass i gruppa på utstilling i Fafe Portugal denne helga. Dommer Joao Vasco Poças. Gratulerer så mye til eier og min gode venn Joaquim Teles. Er veldig stolt av denne gutten etter min Fedra.

I februar vil første kull etter Kilago’s Caan Castiel bli født hos Joaquim Teles i Portugal. Kilago’s Caan Castiel er etter Fedra Lux Opifex Immanis og Vi’Skaly’s Mumin og mor til valpene blir Griece Lux Opifex Immanis som er etter Circe Lux Opifex Immanis og Kazan de Alba De Los Danzantes.

Kilago’s Caan Castiel was Best of Breed and 2nd in group at a show in Fafe Portugal this weekend with judge Joao Vasco Poças. Big congrats to owner and my good friend Joaquim Teles. I am a proud breeder of this beautiful boy of Fedra.

In february the first litter by Kilago’s Caan Castiel will be born at the kennel of Joaquim Teles in Portugal. The mother of this litter is Griece Lux Opifex Immanis who is by Circe Lux Opifex Immanis and Kazan de Alba De Los Danzantes. Caan is by Fedra Lux Opifex Immanis and Vi’Skaly’s Mumin.