Valper ventes i midten av november 2018


Fedra Lux Opifex Immanis og Marrous De Bigerionnes venter valper i ca 16 november. 

Fedra er Norsk og Dansk champion. Hun er nå blitt 6 år gammel og dette blir hennes tredje og siste kull. De valpene som har blitt røngtet fra hennes forrige kull har alle vært fri for HD. Hun har avkom etter seg som gjør det bra i utstillingsringen og noen som arbeider som vokterhunder og er godkjent som kadaversøkshunder. Marrous er litt for ung enda til å bli champion men har gjort det bra på utstilling de få gangene han har vært stilt. Mangler kun 1 Cert for å bli champion. Marrous blir også brukt aktivt som vokterhund hjemme på gården. D-kullet vårt er etter Marrous og ser veldig lovende ut. Begge foreldre er HD og AD frie, sunne og friske med godt temperament. Dette blir en veldig spennende kombinasjon. Se her for stamtavle

 

We are expecting puppies between Fedra Lux Opifex Immanis and Marrous De Bigerionnes  approximately November16th.

Fedra is Norwegian and Danish champion and has just turned 6 years old. This is her third and last litter. Marrous is a little to young to become champion but he has done it very well at the few shows he has been too. He is just missing one CAC to become Norwegian champion and turn two years old ofcourse. Marrous is working as a guardian home at our farm and is doing very well. This will be his second litter since he is also father of our D litter which is very promising puppies.

Both parents are HD and ED free, healthy and excellent temperament. I am very excited about this combination. Pedigree for the puppies here