Valpene har reist


Alle valpene som skulle reise har reist. Det er blitt noen sauevoktere, familiehunder og kanskje utstilling og rallylydighet på noen. 

Det har blitt roligere her nå men har fortsatt to valper igjen her hjemme. Davina og Diggi blir igjen hjemme. En tispe skulle bli igjen hjemme fra dette kullet, men avbestilling på en hannhund gjorde at jeg beholder Diggi også. Han er en slik flott godgutt.

Gleder meg til å se utviklingen på disse valpene. De har fått en god miks av sine foreldre. På noen så skinner mamma Amy gjennom mens andre så er de så typisk Marrous. God pimentering og fine farger på alle sammen.

 

The puppies has left the farm….at least most of them. I am keeping two puppies from this litter. One female was the plan but due to a cancellation on Diggi I have decided to keep him myself. He is such a well built beautiful boy. 

Looking forward to see the development on this litter. They got a good mix of their parents. Some has more from their mother Amy and some are typical Marrous. Excellent pigmentation and beautiful colours on all of them.