Norje Boke 2017


Vi reiste til den svenske spesialen i Norje Boke i den tro at vi hadde fått hytte med bad og to soverom. Når vi kom fram var det ingen hytte til oss. Til slutt så fikk Jonas, Dag Joar og jeg en liten hytte på størrelse med stølen vår. Min bror Knut og Linda måtte sove i bilen første natten og endte opp med tusen myggstikk. Neste dag fikk de en campingvogn ved siden av oss. Heldigvis så var det kjøleskap i campingvognen som vi kunne ha matvarene vi hadde handlet inn i. Vi måtte alle sammen bruke fellesdoen og dusjen på campingen.
Takk og pris for at jeg hadde utstillingsteltet med meg. Dette ble brukt som samlingsplass for oss 5. Så vi fikk en koselig frokost sammen iallefall. Selv om alt starta helt feil så klarte vi og snu det om hadde en koselig uke sammen.


Vi hadde med oss Fedra Lux Opifex Immanis, Marrous De Bigerionnes og Kilago’s Becca Bernetta aka Lykke.

Spesialen var på lørdag med franske dommer Michel Thebault. Marrous var altfor glad i ringen og hoppet og spratt så det ble Very Good på ham. Lykke og Fedra fikk excellent.

Søndag var det dommer Benny Von Shneiden Blidh. Marrous var fortsatt i sitt kjempehumør og fikk en ny VG, Lykke trengte mer tid og bli voksen så hun fikk også VG og Fedra excellent.
Så det ble ikke helt de store resultatene.

Det var en kjekk tur for det om resultatene uteble.