På telt tur med Marrous


Jeg hadde som vanlig lovet noe som virket som en god ide akkurat når jeg nevnte det. Jonas gav seg ikke han ville overnatte i telt. Så i går kveld pakket vi sekkene og la på vei opp i skogen.

Kortspill i teltet

Marrous hadde fullt strev med å rydde teltplassen for greiner og mose. Med den borrelås pelsen til Marrous som var full av greiner og mose var det best at han holdt vakt utenfor.

Marrous holder vakt

Hadde ikke sjekket plassen så godt før jeg satte opp teltet så vi sov på et ganske så ujevnt underlag og ble lite søvn. Er noen år siden jeg lå i telt sist var ikke så herlig som jeg husket.

 

I løpet av natten kom et ekorn på plassen og kjeftet å smelte. Laget litt av et leven så det vekket meg og Marrous. Skrek oppe i treet ovenfor Marrous og han bare kikket overrasket på det men ikke en lyd fra ham. Jonas våknet heldigvis ikke av det. Etter en liten stund så hoppet det kjeftende avgårde og forsvant lenger inn i skogen. Da var det stilt til morgenen heldigvis. 

Marrous var på plass i teltåpningen med en gang han hørte vi åpnet teltet. Han stakk hodet inn med fullt av greiner og en avtygget teltsnor i pelsen. Fikk seg noen Eukanuba kjeks og la seg utenfor for å kose seg med dem.


Etter en god frokost med vann fra bekken og hamburgerbrød med nugatti var det bare å pakke sekken og ta turen hjemover.

Det ble en koselig tur tross alt ?